The Babcock & Brown Communities office fitout is a 2000sqm project featuring a large portion of open plan workstations and generously appointed staff lounge, training rooms and public meeting zone.
The brief was to create a relaxed corporate environment, achieved through a mix of stylish, comfortable break-out areas versus the more formal reception and meeting room spaces.
The open plan layout is designed to suit the ever-changing needs of an office environment. The flexible layout will significantly reduce future churn costs and work towards a continued environmentally sustainable work place.
The space planning provides equitable access to natural light for all staff, and the successful space efficacies have afforded a trafficable corridor around the perimeter.

The office layout reflects a corporate office culture that encourages staff interaction. We appreciate that not all productive work is carried out in meeting rooms and workstations.....more